Известие

Collapse
No announcement yet.

Питане за една Алфичка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Питане за една Алфичка

Здравейте колеги,не знам дали тук е мястото ,но понеже не съм в софия и ме интересува ,някой дали е поглеждал следната обява http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...439&f1=details Колата ми харесва ,но за съжаление няма кой да пратя поне на първоначален оглед Ще съм благодарен ,ако някой ми помогне с повече инфо,за да не бия път напразно чак от Кърджали.Благодаря ви предварително и се извинявам ,ако съм объркал мястото
    Alfa 156 2.4 136 hps

Първоначално публикувано от darad Покажи съобщение
    Здравейте колеги,не знам дали тук е мястото ,но понеже не съм в софия и ме интересува ,някой дали е поглеждал следната обява http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...439&f1=details Колата ми харесва ,но за съжаление няма кой да пратя поне на първоначален оглед Ще съм благодарен ,ако някой ми помогне с повече инфо,за да не бия път напразно чак от Кърджали.Благодаря ви предварително и се извинявам ,ако съм объркал мястото
    Ми колега тази кола не е 140 а 136 коня, и по принцип на тази къща съм останал с убеждението че продават невероятни чирепи, но тази може и да е читава. Ако имам път ще мина в понеделник да я погледна но не обещавам.
    Fiat Punto 1.4GT 1996
    Hyundai Tucson 2.0 2007
    Renault Clio 1.5 2019

Comment

Ще съм благодарен на всякаква помощ
      Alfa 156 2.4 136 hps

Comment

Колега тази АЛфа се продава от най-малкото 2 години!!! Още преди да си взема моята преди година и половина съм я гледал...Та сам си прави сметката защо не е взета толкова време Спомням си тогава перфектно че беше 8600лв...
        Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 22:42.
        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
          Колега тази АЛфа се продава от най-малкото 2 години!!! Още преди да си взема моята преди година и половина съм я гледал...Та сам си прави сметката защо не е взета толкова време Спомням си тогава перфектно че беше 8600лв...
          Жалко,а толкова и се бях навил..... Помня ,че преди време бях пратил един приятел да я види и човека каза ,че е на жена му и тя искала друга кола и затова я продава-явно така се оправдава от години!Малко извън темата ,но ще съм ви благодарен и за насоки към някой от форума със сходна оферта
          Last edited by darad; d.m.y г., 23:22.
          Alfa 156 2.4 136 hps

Comment

http://clubalfaromeo.com/forum/forumdisplay.php?f=68 ето тука има най-различни , предполагам не си видял тази секция преди да си се регистрирал , ето тука попрочети и какво трябва да гледаш като я избираш красавицата успех с търсенето
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
            sigpic

Comment

Някой да е минал да види в какво състояние е колата,че видях от днес е на нова цена http://www.cars.bg/u25245 Ще съм ви много благодарен ,ако някой има път натам и хвърли един поглед
              Alfa 156 2.4 136 hps

Comment

колега ако не днес ще мина до кр на работната седмица да я погледна че ми е близко до нас и за работа минавам от там ще пиша да кажа какво ми е направило впечатление
                sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
                Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

Колега, тая кола освен с нова цена е и с нови коне...
                  "Аз не съм гинеколог по принцип, но мога да погледна"

Comment

Колега казах ти не се занимавай с тази кола...150 коня се произвежда след 2002г., още преди да сте се видяли той започва да лъже...
                    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

ООооо не видях ,че освен километрите се променят и конете
                      Alfa 156 2.4 136 hps

Comment

последно да ходя ли да я гледам???
                        sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
                        Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

Ма що решихте, че като поредния автопрекупвач не знае на всичките си 200 коли конете, самата кола е боклук. Отива се на място и се вижда. Може па точно тая да се окаже много хубава и запазена, па нека я пише 250 коня.
                          Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                          Mazda 6 2.3 2005
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
                            Ма що решихте, че като поредния автопрекупвач не знае на всичките си 200 коли конете, самата кола е боклук. Отива се на място и се вижда. Може па точно тая да се окаже много хубава и запазена, па нека я пише 250 коня.
                            Ааа много добре си знае! Преди година и половина си беше 136 коня, преди около 3-4 месеца стана 140, а сега вече е 150...Стои тая кола и конете исе вдигат брех На всичкото отгоре колкото повече стои толкова по на малко километри става Интересна работа нали
                            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Колега, ти пък човека си я тунингова и не само качва коне ами я и подмладява затова...
                              AR 156 2.4 JTD 98' RED ~200 bhp - EX
                              Seat Toledo 1L 1,9 TDI EX
                              AUDI A4 Avant B5 1,9 TDI ~150 H.P Quattro

Comment

Working...
                              X